Vi tilbyder

Bar med ALT

BestBarOut tilbyder mobil bar med bartendere. Vi sørger for alt til baren, lige fra isterninger og spiritus til service og bartendere. Vi har mange års erfaring fra diskoteker, pubber samt private og erhvervsselskaber.

Vi kommer ud til alt, lige fra fødselsdage, bryllupper, polterabender og temafester til receptioner, firmafester, konferencer eller produktlanceringer. Uanset størrelse på dit arrangement, så tilbyder BestBarOut en lækker og velfungerende bar.
Læs mere om vores arrangementer

Vi kan med garanti finde den perfekt løsning, som passer til netop dine behov og ønsker.
Så uanset hvad du kunne tænke dig, så skriv til os, vi er super fleksible.

Bartendere med DINE drikkevarer

Vi kommer og laver drinks med det du har købt ind til, vores bartendere medbringer barudstyr og vi hjælper gerne med at lave en overskuelig indkøbsliste helt gratis, ud fra det drinkskort vi bliver enige om. Læs mere om Cocktails og drinks kort

Udlejning – kun bar

Du kan leje en bar med eller uden service, hvor det kun er selve baren du lejer.
Kontakt os for nærmere info.

DJ

Vores rutinerede DJ spiller til alle slags arrangementer og aldersgrupper og vil altid være i dialog med dig, om dine musikønsker til den enkelte dag.
Standard opsætningen er med DJ, højtalere, subwoofer, mixer, mikrofon, Dj-pult og minimum 4 lyseffekter.
Arrangementets varighed kan være forskellig fra fest til fest og derfor aftales time antal og starttid individuelt. Der er altid mulighed for at forlænge DJ’en på selve aftenen, hvis festen er så god at den ikke skal stoppe – det er ofte sket før. Læs mere om BestBarOut’s DJ